ULMA.

Ulma produserer «standard-» og «spesial» ruller på alle mål til ALLE formål.

ULMA Conveyor Components.

ULMA Conveyor Components ble etablert som Rochman i 1958, og ble en del av ULMA Group i 2008. Transportør komponenter som ruller, lenkeruller, rullestativ og tromler har vært deres forretningsområde i alle år.

ULMA Conveyor Components driver en fremtidsrettet utvikling og en kontinuerlig forbedringsprosess på sine produkter. Alt for å nå kundens tilfredshet. Ulma fokuserer på sin forretningsstrategi og verdiskapning.
Ulma har posisjonert seg som et moderne og anerkjent selskap, der deres menneskelige, tekniske ressurser utgjør det beste verktøyet for å konkurrere i det globale markedet.
Ulma leverer belteruller, og transportør komponenter stort sett over hele verden. I Norge er det Aanestad Service i Stavanger som forhandler Ulma produktene.

Produksjonsprosessen.

Ulma produserer «standard-» og «spesial» ruller på alle mål til ALLE formål. ULMA har høye krav til valg av matrialer og for å nå det beste resultatet brukes det derfor slipte aksler og kalibrerte røremner for produksjon av ULMA ruller.

Erfaring siden 1958, kombinert med høy kompetanse og data­-styrt maskinpark, er nøkkelen effektivitet og nøyaktighet produksjonslinjene. Kapasiteten ved fabrikken er en produksjon på ca 2000 ruller i døgnet.

E

Ruller til transportbånd

Last ned brosjyre av ULMA produkter

Kvalitetsrullen.

ULMA tester rullene i eget labratorie for bla energikonsum under drift. Å lage en rull som krever minst mulig energi for å rulle rundt, spiller en vesentlig rolle for utgifter til strøm på alle anlegg.

Rullene blir og testet for avgitt støy og ubalance. Støy og ubalanse henger ofte sammen. Med strengere miljøkrav verden over er dette noen av de punktene som ULMA har viet mye oppmerksomhet og er under en kontinuerlig forbedringsprosess.

Generelle krav til en rull er at de sevfølgelig være modstandsdyktige mot støv og vann inntrengning gjennom tetningene inn til kulelageret. Rullene fra ULMA er motstandsdyktige mot ytre påvirkninger, testet under vann og med ekstreme ytre påvirkninger av fosfat støv. ULMA rullen har den patenterte MDA tetningen som gjør rullen helt støv-og vanntett.

Ulma produkter blir brukt i alle typer industri verden over som:

  • Pukk og grus produksjon
  • Gjenvinnings industrien
  • Næringsmiddel industrien
  • Produksjon av jernmalm
  • Stålverksindustrien
  • Fremstilling av fosfater
  • Kobber verk
  • Kullgruver
  • Kraft produksjon

Våre leverandører og samarbeidspartnere