Om oss.

Service, vedlikehold og salg av transportører, transportbånd og transmisjoner.

Støttet av tiår med ekspertise innen service og prosjektstyring.

Vi utfører service og tilstandskontroll på avskrapere for kunde. Fra vårt lager på Forus, kan vi levere bånd avskrapere fra 500 mm bredde opptil 1600 mm bredde.

Med røtter tilbake til den ærverdige Arne Aanestad Mekaniske Verksted grunnlagt i 1942, har Aanestad Service utviklet seg til en dynamisk enhet som spesialiserer seg på omfattende løsninger for service og prosjektstyring.

Siden 1986 har selskapet vært i front når det gjelder service og vedlikehold av transportører og materialehåndtering. Aanestad Service AS leverer et bredt spekter av komponenter som er avgjørende for den sømløse driften av transportører.

I tillegg til vår kjernevirksomhet har vi skåret ut en nisje for oss selv innen slitedels-optimalisering. Vår ekspertise ligger i gummiering av slitedeler med Linatex, en prosess kjent for sin evne til å forlenge stålets levetid med en imponerende faktor på 15. Vi bryr oss om bærekraft, og bryr oss om å maksimere utstyrets levetid og minimere nedetid.

Videre er Aanestad Service stolte over å være eksklusive distributører av sikteduker fra SDF, den eneste produsenten av slike materialer i Norge. Dette samarbeidet sikrer tilgang til screeningløsninger av førsteklasses kvalitet, avgjørende for bransjer som er avhengige av effektivt materialeklassifiserings- og sorteringssystemer.

Les mer

Ved å utvide porteføljen vår har Aanestad Service etablert partnerskap med bransjeledende merker. Vi er nå en anerkjent leverandør av transportører fra MAQConveyors, kjent for sin innovasjon og pålitelighet, samt transportør komponenter fra FLEXCO. Hos Aanestad Services er vi opptatt av å levere førsteklasses produkter og tjenester, skreddersydd for å møte varierte behov.

I essens fortsetter Aanestad Services arv av håndverk og innovasjon å drive oss fremover mens vi navigerer gjennom kompleksitetene i moderne industri, og tilbyr skreddersydde løsninger støttet av tiår med ekspertise innen service og prosjektstyring innenfor vår bransje.

Vi leverer bånd og skjøte oppdrag på flyplasser i hele landet.

Vi har fagutdannet mekanisk personell med Sertifikater for arbeid både Onshore og Offshore.
Båndleverandører: SIEGLING – Ammeraal – habasit – Charles Walker

Vi har i dag serviceavtaler og service for blant andre:

Norsk Stein, NorStone, Titania, Norsk Hydro, New Boliden, BP/Amoco, Phillips Petroleum, Oddfjell Drilling, Smedvig T.Stangeland, Skretting, Felleskjøpet, Mester Bakeren, Nortura, Goman

ContiTech på transportbånd og slitegummi.

Kunder som setter pris på våre tjenester.

Goman Bakeriet er Norges nest største bakerikjede og leverer i dag ferske brød og bakervarer til ca 70% av Coop Norge sine butikker. Produksjonen går nesten 24/7, i alle fall 20 av døgnets 24 timer og bruken av...
Read More
Goman Bakeriet
Goman Bakeriet er Norges nest største bakerikjede og leverer i dag ferske brød og bakervarer til ca 70% av Coop Norge sine butikker. Produksjonen går nesten 24/7, i alle fall 20 av døgnets 24 timer og bruken av transportbånd for å få driften til å flyte er stor. Kristisk er det da også dersom noe skulle gå i stykker og produksjonen stanse opp.   Aanestad Service har i mange år levert transportører og transportbånd til anleggene. Vi er også på alerten med vår 24 t i døgnet service noe som er spesielt viktig for denne type bedrifter.
Goman Bakeriet
T. Stangeland Maskin AS ble etablert i 1959 og har jobbet seg opp som landbruksentreprenører, via oppdrag for oljeindustrien til å bli en av landets strørste entreprenørbedrifter innen bygg og anlegg. Stangeland Maskin er aktive i etablering...
Read More
Stangeland Maskin
T. Stangeland Maskin AS ble etablert i 1959 og har jobbet seg opp som landbruksentreprenører, via oppdrag for oljeindustrien til å bli en av landets strørste entreprenørbedrifter innen bygg og anlegg. Stangeland Maskin er aktive i etablering av infrastruktur i forbindelse med bolig og næringsbygg/felt. De har store prosjekter som veibygging, jernbane, havnebygging, flyplass, vann/anlegg, bredbånd/gass/el fjernvarme. Stangeland Maskin utfører mobilknusing i hele Sør-Norge. Produksjon ligger på cirka 900 000 tonn grus og pukk årlig. Aanestad Service har i mange år levert transportører og transportbånd og annet utstyr til anleggene og står for mye av vedlikeholdet båndene trenger.
Stangeland Maskin
NorStone endret navn til Heidelberg Materials tilslag Norge AS i 2023. NorStone er en stor norsk leverandør av stein, sand og grus. Selskapet har produksjonsanlegg i Halden, Skien, Stavanger, Årdal og Jøsenfjorden og flere...
Read More
NorStone endret navn til Heidelberg Materials tilslag Norge AS i 2023.  NorStone er en stor norsk leverandør av stein, sand og grus. Selskapet har produksjonsanlegg i Halden, Skien, Stavanger, Årdal og Jøsenfjorden og flere terminaler for distribusjon/mottak av masser. Det meste av produksjonen blir solgt på norgesmarkedet og er kjent for høy kvalitet Aanestad Service har i mange år levert transportører og transportbånd til anleggene og står for mye av vedlikeholdet båndene trenger.
Norsk Stein er en av landets ledende produsenter av pukk- og steinmaterialer som produserer ved fire avdelinger i Norge: Jelsa, Tau og Dirdal i Rogaland, og ved Larvik i Vestfold. Anlegget på Jelsa er det største steinbruddet...
Read More
Norsk Stein
Norsk Stein er en av landets ledende produsenter av pukk- og steinmaterialer som produserer ved fire avdelinger i Norge: Jelsa, Tau og Dirdal i Rogaland, og ved Larvik i Vestfold. Anlegget på Jelsa er det største steinbruddet i Europa med en årlig produksjon på 10 millioner tonn. Steinbruddet ble etablert i 1987, og er per 2018 heleid av tyske Mibau-Stema. Produksjonsprosessen starter med sprenging av fjell i et dagbrudd, deretter grovknusing, finere knusing og annen bearbeiding. Aanestad Service har i mange år levert transportører og transportbånd til anleggene og står for mye av vedlikeholdet båndene trenger.
Norsk Stein
Titania A/S er et bergverk som vesentlig er basert på et dagbrudd på Tellnes i Sokndal ved Jøssingfjord i Rogaland. Dette er verdens største ilmenittforekomst med reserver på 400 millioner tonn. Titania står for ti prosent av verdens...
Read More
Titania AS
Titania A/S er et bergverk som vesentlig er basert på et dagbrudd på Tellnes i Sokndal ved Jøssingfjord i Rogaland. Dette er verdens største ilmenittforekomst med reserver på 400 millioner tonn. Titania står for ti prosent av verdens ilmenittproduksjon. Bruddet er enormt og produksjonen av ilmenitt stor. Dette setter store krav til maskiner og anlegg. En betingelse for problemfri drift på et transportanlegg er at det er montert riktig bånd på transportøren. Aanestad har levert og montert utstyr for Titania siden 1942 og er Titanias stolte foretrukne leverandør av transportbånd til anlegget.
Titania AS

Best service!

Her kan du legge inn anbefalinger og tilbakemeldinger fra kunder.
Navn

Best service!

Her kan du legge inn anbefalinger og tilbakemeldinger fra kunder.